Galileo Bike Tour 2010


In toamna anului trecut am inceput pregatirile pentru o tura cicloturistica in Islanda, una dintre cele mai frumoase tari ale lumii. Cu doar cateva saptamani inaintea plecarii, am fost insa nevoit sa renunt la acest proiect.
Motivul nu este asa cum s-ar putea crede, fiorosul vulcan Eyjafjallajokull, nici clima relativ rece si umeda a tarii focului si ghetii, ci guvernul cretin al propriei mele tari care a decis ca veniturile mele si ale celorlalti romani sunt prea mari, asa incat a hotarat sa le micsoreze. Sa va #$@, idiotilor! Am decis astfel sa aman pentru altadata vizitarea magnificei Islande si sa pornesc intr-o tura solitara Balcani - Mediterana - Alpi: Galileo Bike Tour 2010.
Avand experienta pestrit condimentata a turei Orient Express 2004, de data aceasta m-am pregatit mult mai bine atat financiar, tehnic cat si fizic. Am investit intr-o bicicleta adecvata scopului anuntat si intr-un echipament incomparabil cu cel din 2004.
O simpla insiruire de nume ar trebui sa fie de ajuns: Magellan, Shimano Deore, Simano Acera, Avid, FSA, Abi, Vaude, Trimm, Markill, Northface, s.a.
Nu am un traseu fix, ci doar puncte pe parcurs in care vreau sa ajung: Viena, Hallstatt, Muntii Alpi, Pisa, Cinque Terre, Monte Carlo, Route des Grandes Alpes, Chamonix, Zermatt, Bavaria, Donauradweg, s.a.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu